Здравейте, 

Благодарим Ви , че попаднахте на нас!

Ние сме електронен магазин за маркови детски дрехи OUTLET & Second Hand!

      Вие сте много заета майка и нямате достатъчно време и най-вече търпение да обикаляте магазините! На правилното място сте!

Онлайн магазина ни  www.maniacite.com , Ви дава възможност за бързо и лесно пазаруване на специално подбрани детски дрехи с високо качество, наслаждавайки се от уютната обстановка на дома си. По този начин спестявате ценно време в обиколки по магазините , търговски центрове , молове , което може да отделите на вашите малчугани!

При нас може да откриете голямо разнообразие от специално подбрани красиви,маркови и ефектни нови и като нови детски дрехи, подходящи за гардероба на вашето дете или да попаднете на истинска златна мина от дизайнерски дрехи. Те са прецизно подбрани, за да отговорят на изискванията на всеки родител.

С малко пари, вашето дете ще се чувства удобно, ще бъде модерно и облечено с вкус, както на разходка и игра в парка, така и вкъщи сред играчките и домашните любимци.

Много от вас имат временни затруднения , които пречат да можете да облечете децата си наистина страхотно и модерно. Заедно с нас този проблем остава в миналото , тъй като всеки един родител ще може да рефрешне гардероба на детето си с малко пари и да го облече модерно и с вкус .

Всяка една дрешка е подбрана с много любов, внимание за да можем да ви доставим наистина качествени дрехи. Всяка една  минава тристепенен контрол на качество, с което гарантираме, че ще останете доволни.

Дрешките с лекота комбинират изчистени линии с ярки цветове и смели щампи, като същевременно запазват елемента на сдържаност. Всичките дрехи са в отлично състояние – без петна и дефекти или дори чисто нови.

В нашия магазин може да откриете марки като Adidas, Nike, Puma, Umbro, Name it, Cherokee,p.nuts,Palomino,EXIT, НМ, Benetton, GAP, Disney, Zara и други .

Работим повече от 12 години и за този период хиляди клиенти са останали доволни.

Пробвайте ни!

Приятно пазаруване!